Kolagénový základný prášok Parfé - vanilka 125g
Kód: 00090Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Na prípravu zmrzliny, parfaitu, mrazeného dezertu. Jednoduchá príprava. Dá sa vyrobiť aj bez stroja na výrobu zmrzliny. Sladené cukrom extrahovaným z čerstvého ovocia. Obsahuje hydrolyzovaný kolagén. Zdroj vlákniny. Bez mlieka.
1 vrecko po 125 g = 1 liter parfaitu
Zloženie: prírodný cukor extrahovaný z čerstvého ovocia, sladidlo: maltitol, erytritol, xylitol, vláknina, rastlinný tuk (kokos), hydrolyzovaný kolagén 7 %, zahusťovadlo: CMC, karobová múka, guarová guma, xantán, želatína, potravinárska kyselina: kyselina citrónová, kokos sušené mlieko, soľ, aróma, vanilkový extrakt 0,1%, farbivo: riboflavín, beta karotén
Hodnoty: energia: 1622 kJ/389 kcal tuky: 15,9 g z toho nasýtené 13,6 g sacharidy: 53,5 g z toho cukry 35,0 g, polyol: 9,4 g vláknina: 9,7 g bielkoviny: 7,8 g soľ: 0,29 g
Použitie:
Jednoduchý spôsob prípravy: 125 g prírodného alebo ochuteného rýchleho parfaitu vyšľaháme s 250 g mlieka (2,8 %) na cca. 10 minút v odmerke. Krém nalejeme do misiek alebo pohárov a dáme na 2-3 hodiny do mrazničky. Po vytiahnutí z mrazničky sa môže ihneď konzumovať.
Parfaitový krém s ovocím: zmiešajte 60 ml mlieka so 190 g čerstvého ovocia. Pridajte 125 g prírodného základu Rapid Parfait. Suroviny šľaháme (asi 10 minút), potom nalejeme do pohárov/misiek a dáme do mrazničky.
Tip: Môžete použiť aj bezlaktózové mlieko, kokosové mlieko alebo iné rastlinné mlieko.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.