Múčna zmes na prípravu keksíkov v mlynčeku 500g
Kód: 03210![Bezkonkurenčné ceny](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.diawellness.sk/user/banners/excellence.png?66c11a4a)
Bezkonkurenčné ceny
Jedinečné produkty v ponuke za zvýhodnené ceny len u nás!
![Jediný dodávatelia](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.diawellness.sk/user/banners/delivery.png?66c11a68)
Jediný dodávatelia v SR
Oficiálny a jediný dodávatelia produktov Dia Wellness pre Slovensko!
![Packeta a Balíkobox](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.diawellness.sk/user/banners/package.png?66c119cc)
Packeta a Balíkobox
Expresné doručenie na odberné miesta Packeta a BalíkoBOX
![Produkty ihneď k odoslaniu](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.diawellness.sk/user/banners/checklist.png?66c11ab9)
Produkty ihneď k odoslaniu
200+ produktov ihneď k expresnému odoslaniu po vykonaní objednávky
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
- MÚČNA ZMES NA PRÍPRAVU KEKSÍKOV z mlynčeku. Zloženie: Múka so zníženým obsahom sacharidov/ pšeničná múka, pšeničná bielkovina, potravinárska vláknina, múka z ovsených vločiek, mliečna bielkovina, rezistentný škrob, pšeničné otruby, rastlinný tuk palmový, zahusťovadlo: guarova guma, pektin, maltodextrín, múku upravujúca látka: kyselina askorbová, enzýmy/fruktóza, sladidlo: maltitol, pšeničná bielkovina, sušená srvátka, kypriaca látka: hydrogenuhličitan sodný, potravinárska kyselina: pyrofosforečnan sodný, soľ .Potrebné suroviny: 500g múčnej zmesi na prípravu keksíkov,85g margarínu, alebo 80% margarínu, alebo 60g M-Gel tuk a 0,5dl vody,1 celé vajce. Všetko spolu zmiešajte, cez mlynček vytlačte na požadovanú veľkosť a pri teplote 180°C,upečte za pár minút dohotova. Nadmerná konzumácia môže mať laxatívne účinky. Priemerná výživová hodnota v 100g.Energetická hodnota v 100g: 1401 KJ/333 kcal.Tuky:2,3g,Z toho nasýtené mastné kyseliny:0,5g,Sacharidy:53,7g,z toho cukry :0,1g,z toho polyoly 3,9g,Vláknina 11,5g,Bielkoviny:20,1g,soľ:0,39g. Dátum spotreby viď na obale (deň, mesiac, rok). Skladovanie: na suchom a čistom mieste pod 23°C .. Hmotnosť: 500gBuďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár