Prášok na jogurtovú zmrzlinu 250g

Kód: 06412
Neohodnotené
Značka: Dia Wellness
4,40 € 3,67 € bez DPH
📦 Skladom
Môžeme doručiť do:
5.11.2024
DIA-WELLNESS Jogurtová zmrzlina so zníženým obsahom sacharidov, vhodná pre diabetikov a pri redukčnej diéte!

Detailné informácie

Bezkonkurenčné ceny
Bezkonkurenčné ceny
Jedinečné produkty v ponuke za zvýhodnené ceny len u nás!
Jediný dodávatelia
Jediný dodávatelia v SR
Oficiálny a jediný dodávatelia produktov Dia Wellness pre Slovensko!
Packeta a Balíkobox
Packeta a Balíkobox
Expresné doručenie na odberné miesta Packeta a BalíkoBOX
Produkty ihneď k odoslaniu
Produkty ihneď k odoslaniu
200+ produktov ihneď k expresnému odoslaniu po vykonaní objednávky

Podrobný popis

DW Prášok na zmrzlinu - jogurt (250g)

So sladidlom. Príprava bez varenia.

Zloženie: rastlinný tuk práškový (glukóza, rastlinný tuk a plne hydrogenizovaný rastlinný tuk (palmový), emulgátory:E471,E472a, mliečna bielkovina,stabilizátory:E340ii), sladidlo: erytrit, xylit, zahusťovadlo: modifikovaný zemiakový škrob, karobová múka, emulgátory:E473,látka na zväčšenie objemu:polydextróza, plnotučné mlieko v prášku, dextróza, potravinová kyselina:kyselina askorbová, sušená srvátka, želatína, arómy, soľ. 

Konzumácia potravín obsahujúcich erytrit a xylit spôsobuje menšie zvýšenie hladiny cukru v krvi po konzumácii ako konzumácia potravín obsahujúcich cukor. Dbajte na vyváženú a pestrú stravu. Konzumácia veľkého množstva môže mať laxatívny účinok.

Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku: Energia: 1421kj/343kcal, Tuky: 28,2g z toho nasýtené mastné kyseliny: 15,4g, Sacharidy: 53,1g z toho cukry: 7,3g z toho polyoly: 36,1g, Vláknina:4,1g, Bielkoviny: 3,1g, Soľ: 0,05g.

Príprava: Do nádoby nalejeme 2 dl studeného mlieka a 70g prášku na zmrzlinu. Ručným mixérom šľaháme zmes, najprv na malých otáčkach, následne zvýšime na vyššie otáčky, kým nedosiahneme krémovú štruktúru (cca 3min.). Hotový krém vylejeme do pohárov a v mrazničke vychladíme na požadovanú konzistenciu. Môžeme použiť aj v stroji na výrobu zmrzlín.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: