Zemiaková kaša 500g
Kód: 02184![Bezkonkurenčné ceny](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.diawellness.sk/user/banners/excellence.png?66c11a4a)
![Jediný dodávatelia](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.diawellness.sk/user/banners/delivery.png?66c11a68)
![Packeta a Balíkobox](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.diawellness.sk/user/banners/package.png?66c119cc)
![Produkty ihneď k odoslaniu](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.diawellness.sk/user/banners/checklist.png?66c11ab9)
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
ZLOŽENIE: zemiakové vločky (54%), vláknina, rezistentný kukuričný škrob, rastlinný tuk (kokos), sušené kokosové mlieko, jedlá soľ, aróma
ŽIVINY: Priemerná nutričná hodnota v 100 g pripraveného výrobku: energia: 1284 kj/307 kcal, tuky: 3,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,2 g, sacharidy: 52,8 g, z toho cukry: 2,8 g, vláknina: 23,7 g , bielkoviny: 4,9 g, soľ: 3,09 g, draslík: 300 mg
RDA %: energia: 15 %, tuky: 4,5 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11 %, sacharidy: 20 %, z toho cukry: 3 %, vláknina: 70 %, bielkoviny: 9,8 %, soľ: 51 %, draslík : 15 %
POUŽITIE: 500 g základu na zemiakové pyré Dia-Wellness rozmiešame v 1,5 l horúceho mlieka do hladka, podľa chuti môžeme pridať trochu masla.
Iné využitie zemiakovej kaše Dia-wellness:
Princezná zemiak
250 g Dia-wellness zemiaková kaša v prášku ,600 g vody,2 žĺtky,20 g masla
Vodu prevaríme a vmiešame základ na zemiakové pyré Dia-wellness. Vmiešame maslo, ak sa roztopilo, tak do zemiakovej kaše dobre vmiešame žĺtky. Vložíme ho do papierového vrecka s hviezdičkou a vystelieme silikónovým papierom na pečenie. pri 200°C cca. Pečieme za 10 minút.
Kroket
250g zemiaková kaša Dia-wellness základ,600 g vody,2 vajcia,100 g múky na pečenie Dia-wellness,100 g strúhanky Dia-wellness,soľ podľa chuti
Vodu prevaríme a pridáme základ zo zemiakovej kaše. Keď vychladne, pridajte vajíčko a toľko múky, koľko potrebujete (cca 100-150g). Na pomúčenej doske vytvarujeme tyčinky a nakrájame na požadovanú veľkosť, tyčinky vyvaľkáme v strúhanke a opražíme na oleji. Zlatohnedé krokety vyberte na papierovej utierke a sceďte. Podávajte ešte teplé.
Pastiersky koláč
Anglický pastiersky koláč sa teraz stal známou ikonou britskej kuchyne. Myslím si, že svoju obľubu si získal svojou jednoduchosťou, keďže ide o jedno jedlo, ktoré spotrebuje zvyšky a zároveň sa ľahko ujde. Preto neexistuje presný recept, keďže zvykov je toľko, koľko je domov/situácií.
Akékoľvek husté hotové ragú dáme na dno žiaruvzdornej misy. Na 250g zemiakovej kaše primiešame 1 žĺtok. To natrieme na vrch ragu a pečieme pri 180°C cca. za 20 minút.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.