Zemiaková kaša 500g

Kód: 02184
Neohodnotené
Značka: Dia Wellness
3,95 € 3,32 € bez DPH
⏱️ Na objednávku
Môžeme doručiť do:
14.2.2025
DIA-WELLNESS Zemiaková kaša so zníženým obsahom sacharidov, vhodná pre diabetikov a pri redukčnej diéte!

Detailné informácie

Bezkonkurenčné ceny
Bezkonkurenčné ceny
Jedinečné produkty v ponuke za zvýhodnené ceny len u nás!
Jediný dodávatelia
Jediný dodávatelia v SR
Oficiálny a jediný dodávatelia produktov Dia Wellness pre Slovensko!
Packeta a Balíkobox
Packeta a Balíkobox
Expresné doručenie na odberné miesta Packeta a BalíkoBOX
Produkty ihneď k odoslaniu
Produkty ihneď k odoslaniu
200+ produktov ihneď k expresnému odoslaniu po vykonaní objednávky

Podrobný popis

ZLOŽENIE: zemiakové vločky (54%), vláknina, rezistentný kukuričný škrob, rastlinný tuk (kokos), sušené kokosové mlieko, jedlá soľ, aróma

ŽIVINY: Priemerná nutričná hodnota v 100 g pripraveného výrobku: energia: 1284 kj/307 kcal, tuky: 3,2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny: 2,2 g, sacharidy: 52,8 g, z toho cukry: 2,8 g, vláknina: 23,7 g , bielkoviny: 4,9 g, soľ: 3,09 g, draslík: 300 mg

RDA %: energia: 15 %, tuky: 4,5 %, z toho nasýtené mastné kyseliny: 11 %, sacharidy: 20 %, z toho cukry: 3 %, vláknina: 70 %, bielkoviny: 9,8 %, soľ: 51 %, draslík : 15 %

POUŽITIE: 500 g základu na zemiakové pyré Dia-Wellness rozmiešame v 1,5 l horúceho mlieka do hladka, podľa chuti môžeme pridať trochu masla.

Iné využitie zemiakovej kaše Dia-wellness:

Princezná zemiak

250 g Dia-wellness zemiaková kaša v prášku ,600 g vody,2 žĺtky,20 g masla

Vodu prevaríme a vmiešame základ na zemiakové pyré Dia-wellness. Vmiešame maslo, ak sa roztopilo, tak do zemiakovej kaše dobre vmiešame žĺtky. Vložíme ho do papierového vrecka s hviezdičkou a vystelieme silikónovým papierom na pečenie. pri 200°C cca. Pečieme za 10 minút.

Kroket

250g zemiaková kaša Dia-wellness základ,600 g vody,2 vajcia,100 g múky na pečenie Dia-wellness,100 g strúhanky Dia-wellness,soľ podľa chuti

Vodu prevaríme a pridáme základ zo zemiakovej kaše. Keď vychladne, pridajte vajíčko a toľko múky, koľko potrebujete (cca 100-150g). Na pomúčenej doske vytvarujeme tyčinky a nakrájame na požadovanú veľkosť, tyčinky vyvaľkáme v strúhanke a opražíme na oleji. Zlatohnedé krokety vyberte na papierovej utierke a sceďte. Podávajte ešte teplé.

Pastiersky koláč

Anglický pastiersky koláč sa teraz stal známou ikonou britskej kuchyne. Myslím si, že svoju obľubu si získal svojou jednoduchosťou, keďže ide o jedno jedlo, ktoré spotrebuje zvyšky a zároveň sa ľahko ujde. Preto neexistuje presný recept, keďže zvykov je toľko, koľko je domov/situácií.

Akékoľvek husté hotové ragú dáme na dno žiaruvzdornej misy. Na 250g zemiakovej kaše primiešame 1 žĺtok. To natrieme na vrch ragu a pečieme pri 180°C cca. za 20 minút.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola