Bezlepkový sendvič

Výživová hodnota na 1 kus ( cca 50 g) sendviča*:

energia: 113 kcal, tuky: 2,0 g, sacharidy: 22,0 g, vlákniny: 0,6 g, bielkoviny: 2,0 g

15-20 kusov

Prísady:

500 g Bezlepková, bezkukuričná chlebová múka

420 ml voda

30 ml olej

20 g Paleolit jablkový cukor

20 g droždie

180-200°C

horný-dolný ohrev

1. Bezlepkovú chlebovú múku s vodou, s droždím a s jablkovým cukrom na nízkej rýchlosti päť minút miešame. Pritom pridávame olej potom ďalších päť minút miešame na hladko.

2.Takto získané cesto naplníme do zdobiaceho vrecka na pečenie, vytlačíme podlhovasté formy na plech ktorý je vyložený papierom na pečenie.

3. 60-70 minút pri izbovej teplote necháme kysnúť.

4. Na 180-200°C – závisí od rúry – pečieme do zlatista.

*Výživové hodnoty sú len informačné, sú platné len na základe nášho uvedeného receptu.